Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Torsdag 18. november
Sitter .. Hold på Hat & øjenbolde.
Eventet Holdes i Kalundborg Hallen. Billetter købt til dette event refunderes ikke. Ved aflysning refunderes billetterne.

Event
Sitter .. Hold på Hat & øjenbolde.

Sitter.. Hold på Hat & Øjenbolde.

SITTER SHOW II

Ovenpå sidste års buldrende udsolgte succes, er den yderst populære podcast-duo, Signe Lindkvist og Iben Hjejle, klar med endnu et live Sitter Show, når de tager landet rundt i efteråret 2021.
Hvad har melankolske svenske viser, livstrætte russiske cirkusprinsesser, hollandsk elektronisk danseperformance og en gyser-gøg til fælles? Det var alt sammen nogle af de vanvittigt skønne ingredienser, Signe Lindkvist og Iben Hjejle krydrede deres Sitter Show med sidste år.
Men de damer er slet ikke færdige endnu…
Det skyldes naturligvis dén der pandemi, som forsøgte at sætte en stopper for alt hvad der har med sjov og spas på scenekanten at gøre, men mest af alt, fordi Lindkvist og Hjejle stadig har enorme mængder af cirkustricks, dristige numre og super meget gøgl at dele ud af. Derfor er de lige nu i fuld gang med at udvikle ”Sitter Show II - Hold på hat og øjenbolde!”
“Vi havde det helt enkelt for sjovt til at lade det første show blive en engangsforestilling. Vi fandt ind til kernen af det, vi holder mest af; gøgl, sang på svenska og en hel del fornuftige betragtninger om for eksempel tissetrang, godt naboskab og kollegial misundelse,” siger Iben Hjejle.
For snart tre år siden, skabte Hjejle og Lindkvist Sitter – et podcast-hit, som med nu mere end 70.000 ugentlige lyttere, skabte grobund for det vaskeægte varitéshow, som duoen søsatte sidste år.
“I liveshowet, har vi virkelig fundet vores form. Vi elsker begge to vanvittig udklædning, store følelser, et godt grin, musik og cirkus i én stor pærevælling og publikum kan være helt sikre på at vi, hver eneste aften, vil gi´ den alt hvad vi har,” fortæller Signe Lindkvist.
Med sig har damerne deres vidunderlige husorkester bestående af hele Danmarks fællessangs-maestro, guitarist og pianist Ole Kibsgaard, samt trommerslager og alt-mulig-musiker, Emil de Waal, der er troldmændene bag den musikalske del af showet.
Der er med andre ord lagt op til et Sitter Show II, der både bliver groft, satirisk, musikalsk, kæmpeskægt og en lille smule grådlabilt… Glæd jer!

Den Blå Engel har denne aften lånt Kalundborg Hallen.

SITTER SHOW II - TOUR DATOER 2021
05.11.21 - Musikhuset Aarhus
10.11.21 - Magasinet, Odense
12.11.21 - Viften, Rødovre
13.11.21 - Musikkens Hus, Aalborg
20.11.21 - Horsens Ny Teater
18.11.21 - Kino Den Blå Engel i Kalundborg Hallen
26.11.21 - Kulturcenter Limfjord, Skive
27.11.21 - Vejle Musikteater
02.12.21 - Gimle, Roskilde
03.12.21 - Taastrup Teater & Musikhus
04.12.21 - Svendborg Teater
15.12.21 - Bremen, København


Duoen bag Sitter består af:
Signe Lindkvist: En menneskelig dynamo, et kraftværk med flotte ben og en sublim sans for at klæde sig ud. Hun er en uovertruffen opfinderske og står, blandt meget andet, bag formater som Cirkus Summarum, Ramasjang, Bjørnen Bruno og andre fine ting, vi har muntret os med gennem snart tre dekader. Hun har senest medvirket som dommer i TV-programmet, ”Danmark Har Talent”, og er mangeårigt medlem af Sara & Monopolet.
Iben Hjejle: En lille dame med en sart sjæl og en betagende ordenssans. Hun har spillet sig ind i vores hjerter som Liva i ”Mifunes Sidste Sang”, som Mikala i Anna Pihl, som Dicte og i utallige andre film og tv-roller. Senest har man kunnet opleve hende som seismologen og geofysikeren Inge Lehmann, i forestillingen Jordens Indre på Folketeatret. Og så kan Iben synge på svensk, så man bliver blød knæene.